Babymoov Nutribaby Plus Industrial Grey Stoomkoker / Mixer / Flessenverwarmer

€ 159,95 € 132,19

Betaal in 12 termijnen *

Meer informatie over Spraypay *Enkel bij orders tussen €250,- en €3.500,-


Een lekkere maaltijd voor je kleintje bereiden is nog nooit zo makkelijk én leuk geweest als met de Babymoov Nutribaby+ ! Met de Nutribaby+ kun je koken, stomen, steriliseren, blenden, opwarmen en ontdooien; een echt alles-in-1 keukenapparaat dus! Met de Nutribaby+ bereid je eenvoudig en snel gezonde gerechten met bijvoorbeeld fruit, groenten, vlees en vis.

De Nutribaby+ bestaat uit twee delen. Aan de linkerkant beschikt de Nutribaby+ over een uitgebreide stoomkoker en aan de rechterkant een praktische blender/mixer. Deze worden bediend door een intuïtief bedieningspaneel waarbij voor iedere functie een aparte knop gebruikt wordt. 

De stomer van de Nutribaby+ bestaat uit twee stoommandjes met een inhoud van twee keer 750ml om zo tegelijk twee gerechten tegelijk te kunnen bereiden. De blender bestaat uit een grote kan met een capaciteit van 700 ml. De blender heeft 3 blendersnelheden zodat je makkelijk een gerecht met de gewenste structuur voor je kleintje kunt bereiden.

De Nutribaby+ heeft 10 programma's die eenvoudig in te stellen zijn. Dankzij de timer in combinatie met een alarmsignaal stel je altijd de perfecte kooktijd in. De verschillende onderdelen van de Nutribaby+ zijn makkelijk uit elkaar te halen om ze te reinigen of op te bergen. De meeste onderdelen van de Nutribaby+ zijn geschikt voor de vaatwasser. 

Mocht je de blender een keer niet hoeven gebruiken, dan is dit deel van de Nutribaby+ makkelijk los te koppelen om zo een compactere stoomkoker/sterilisator over te houden. De Nutribaby+ wordt verder geleverd inclusief handige spatel die perfect te gebruiken is in combinatie met het Nutribaby+ keukenapparaat.

Meer informatie
Kleur Grey
Merk Babymoov
Produktnummer A001124
Gewicht verpakt (kg's) 2.7
Gewicht zonder verpakking (kg's) 2.5
Afmeting (cm's) 38 x 28 x 22 cm
Inhoud verpakking Spatel, 2 stoommandjes en blenderkan
Web & Video
Webpagina fabrikant Bezoek website
Productvideo 1 Bekijk video
Instructie video 1 Bekijk video