Babymoov Transat Swoon Air

€ 159,95 € 132,19

Betaal in 12 termijnen *

Meer informatie over Spraypay *Enkel bij orders tussen €250,- en €3.500,-


De perfecte combinatie van een rustgevend en leuk schommelstoeltje!

Babymoov Swoon Air Kinderstoel

Met deze Babymoov Swoon Air Kinderstoel betrek je je kindje gemakkelijk bij het gezinsleven. Bijna alle standen zijn eenvoudig met één hand in te stellen zoals de hoogte, zitpositie en ligstanden. De zitting van de kinderstoel kan 360° draaien waardoor je de ligstoel niet steeds hoeft te verzetten. Het draaien en vergrendelen van de zitting gaat heel makkelijk waardoor je kindje ongestoord verder kan slapen. In de swing zal je kindje zich niet vervelen. Ten eerste al niet omdat hij of zij overal kan meekijken, maar ook omdat er boven het zitje een speelboog hangt. Aan de afneembare boog hangen speeltjes met vrolijke kleuren die je kindje zullen uitdagen ermee te spelen.

Vanaf de geboorte

We begrijpen dat je je kindje al vanaf de geboorte het liefst zo dicht mogelijk bij je hebt. Daarom is de swing uitgerust met een extra zacht verkleinkussen waar je pasgeboren kindje comfortabel op zal liggen. De zitting is te verstellen in 3 zitstanden en 2 ligstanden. In de zitstanden kan je kindje heerlijk meedraaien met het rest van het gezin tijdens bijvoorbeeld het eten. De ligstanden zijn perfect om je kindje te laten uitrusten.

Gebruiksgemak

Het meest praktische aan de kinderstoel is dat je deze zonder moeite naar eigen wens kunt verstellen. De hoogte van de ligstoel kan in 5 verschillende hoogtes (94 cm, 92 cm, 88 cm, 86 cm) worden versteld. Hierdoor heb je dus voor iedere situatie de juiste hoogte en houdt je contact met je kindje.

Veiligheid

Je kindje wordt veilig in de kinderstoel bevestigd door middel van de 5-puntsgordel. De ligstoel staat heel stabiel dankzij de stevige kruisvoet. Verder kan de babyswing worden gebruikt vanaf de geboorte tot maximaal 9 kg.

0-9 maanden

Meer informatie
Kleur White
merk Babymoov
Produktnummer A012436
Web & Video
Webpagina fabrikant Bezoek website