Joolz iZi Go Modular Autostoeltje by BeSafe

Vanaf € 249,00 € 205,79

Betaal in 12 termijnen *

Meer informatie over Spraypay *Enkel bij orders tussen €250,- en €3.500,-


Baby Autostoeltje Joolz iZi Go Modular™ by BeSafe®.

Joolz heeft in samenwerking met BeSafe een baby autostoeltje ontworpen, de Joolz iZi Go Modular™ by BeSafe® autostoel. Een samenwerking waar Nederlands design samenkomt met Scandinavische veiligheid, het beste van beide werelden.

De Joolz iZi Go™ Modular by BeSafe® is een lichtgewicht maar toch robuuste autostoel die makkelijk te installeren is in de auto of op je kinderwagen en makkelijk te dragen is door de ergonomische draagbeugel. De autostoel  is achterwaarts gericht en is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 12 maanden (0-13 kg). De unieke magnetische schouderpads maken het makkelijk om je kindje in de autostoel te zetten. Het harnas en hoofdkussen zijn verstelbaar in een enkele beweging. De Joolz iZi Go™ Modular by BeSafe® autostoel is één van de weinigen die voldoet aan de  laatste R120 regels voor veiligheidssystemen voor kinderen.

 Verkrijgbaar in de meest populaire Joolz kleuren: Elephant grey, Parrot blue en Black, allemaal voorzien van een XL  UV zonnekap met een UPF 50+ om je kindje te beschermen tegen de zon. De autostoel is prachtig afgewerkt met de herkenbare leatherette Joolz beugel die perfect past bij je Joolz Day of Joolz Geo (verschillende adapters).

Meer informatie
Merk Joolz
Model Joolz
isofix mogelijk Optioneel
Model jaar 2016
Gewicht verpakt (kg's) 6
Gewicht zonder verpakking (kg's) 4.2
Maximum toelaatbaar gewicht zitje (kg's) 13
Garantie 2 jaar
Web & Video
Webpagina fabrikant Bezoek website
Instructie video 1 Bekijk video