Briljant Baby Ledikantdeken Ster

Nog %1 beschikbaar
As low as € 26,95 € 22,27

Veiligheidstips van VeiligheidNL:
• Uit onderzoek blijkt dat het niet uitmaakt uit welk materiaal het dekentje vervaardigt is, het is wel belangrijk dat het bedje kort en strak wordt opgemaakt, dit kan heel goed met een lakentje en een deken. Je kindje kan dan niet met het hoofdje onder de dekens raken en kan vrij blijven ademen.
• Hoe warm een dekentje moet zijn hangt onder andere af van de kamertemperatuur waarin je kindje slaapt. Hoe dikker de deken, hoe warmer. Laat je niet leiden door het gewicht van de deken. De isolerende werking van wollen, katoenen en synthetische dekens is vrijwel hetzelfde. Een tweede deken is bijna nooit nodig.
• Een deken in een dekbedhoes is ook een goede optie, de deken moet echter wel even groot zijn als de hoes. Er moet nog genoeg stof over zijn om de onder- en zijkanten minimaal 10 cm onder het matras in te stoppen.
• Vouw beddengoed dat te groot is onder het matras door, sla het nooit dubbel.

Betaal in 12 termijnen *

Meer informatie over Spraypay *Enkel bij orders tussen €250,- en €3.500,-


Babydeken voor de reiswieg of wieg maat 100 x 150 cm
De ene kant heeft sterren en de andere kant is effen.
De deken is gemaakt van 100% katoen, het mag op 30 graden gewassen worden en moet daarna in de droger voor het behoud van de zachtheid.
Het geeft na het wassen een badstof effect, maar de zachtheid blijft.
Dankzij deze mooie en heerlijk zachte katoenen wiegdeken van Briljant Baby zal uw baby het heerlijk warm hebben en zal hieronder heerlijk slapen.

Meer informatie
Merk Briljant Baby
Gewicht verpakt (kg's) 0.8
Gewicht zonder verpakking (kg's) 0.9
Afmetingen als in gebruik lxbxh (cm's) 100 x 150
Web & Video