Bugaboo Cameleon 3 Plus

De nieuwste Bugaboo Cameleon 3 Plus kinderwagen zit boordevol handige functionaliteiten, waaronder een lichtgewicht frame, een enorme boodschappenmand en een wieg die je kunt transformeren naar stoel (en andersom): kortom, een echte alleskunner. De Cameleon 3 Plus maakt de reputatie van Bugaboo als hét design kinderwagenmerk dan ook meer dan waar.

Nieuw aan de Bugaboo Cameleon 3 Plus

bugaboo cameleon 3 plus

 

Na de succesvolle releases van de Bugaboo Bee 5 in 2017 en de Bugaboo Fox in 2018, is het de beurt aan de nieuwste versie van de Bugaboo, de Cameleon 3 Plus.

De Bugaboo Cameleon 3 Plus is verkrijgbaar in een nieuw, premium jasje en een stel mooie nieuwe kleuren zoals Soft Pink, Neon Red en Sunrise Yellow. Van de namen alleen al worden wij al vrolijk! Je kunt de Cameleon 3 Plus helemaal naar je eigen stijl mix&matchen. Ga jij voor een opvallende pop-of-color of toch voor klassiek zwart? Met zoveel kleurencombinaties om uit te kiezen, is er zeker eentje die past bij jouw persoonlijke smaak. Een echte Kameleon ;)! 

De Bugaboo Cameleon 3 Plus heeft ook een aanpassing in de clip van het bagagemandje. Hierdoor kun je makkelijker bij het bagagemandje, of de kinderwagen nu in wieg- of stoelmodus staat.

Things we ♥️ aan de Bugaboo Cameleon 3 Plus

 

✓ De Bugaboo Cameleon3 Plus kan vanaf de geboorte worden gebruikt. Het veelzijdige frame en textiel kan worden geconverteerd van een wieg naar een stoel en groeit zo mee met je kindje.

✓ Dankzij de wendbare zwenkwielen is het snel en eenvoudig manoeuvreren door drukke stadsstraten. Rijden jullie over iets ruiger terrein, zoals het bos of het strand? Geen probleem, draai gewoon de duwbeugel om en de grote wielen staan vooraan.

✓ Maak optimaal gebruik van de Bugaboo door een set Bugaboo autoadapters aan te schaffen. Daarmee klik je ‘m zo vast. Dat is nog eens makkelijk schakelen tussen auto en kinderwagen!

✓ Zoals je mag verwachten, heeft Bugaboo ervoor gezorgd dat de Cameleon 3 Plus compatible met alle handige Bugaboo accessoires, zoals de Bugaboo verzorgingstas, de Bugaboo bekerhouder, de Bugaboo parasol en de Bugaboo organizer

Waar de Bugaboo Cameleon 3 Plus uit bestaat:

 

bugaboo cameleon 3 plus set

1. Regenscherm (optioneel) | 2. Bagagemand | 3. Basisstoelbekleding

4. Stoel/wiegframe | 5. Lederlook Draagbeugel | 6. Zonnekapbaleinen

7. Onderstel met wiele | 8. Uitrekbare zonnekap en wiegdekje | 9. Basis wiegbekleding

 

Wil je meer weten over de Bugaboo Cameleon 3 Plus? Neem dan contact met ons op of shop 'm meteen hier.