Babymoov Nutribaby Plus Industrial Grey Stoomkoker / Mixer / Flessenverwarmer XL

€ 175,00 € 144,63

Betaal in 12 termijnen *

Meer informatie over Spraypay *Enkel bij orders tussen €250,- en €3.500,-


Een lekkere maaltijd voor je kleintje bereiden is nog nooit zo makkelijk én leuk geweest als met de Babymoov Nutribaby+ ! Met de Nutribaby+ kun je koken, stomen, steriliseren, blenden, opwarmen en ontdooien; een echt alles-in-1 keukenapparaat dus! Met de Nutribaby+ bereid je eenvoudig en snel gezonde gerechten met bijvoorbeeld fruit, groenten, vlees en vis.

De Nutribaby+ bestaat uit twee delen. Aan de linkerkant beschikt de Nutribaby+ over een uitgebreide stoomkoker en aan de rechterkant een praktische blender/mixer. Deze worden bediend door een intuïtief bedieningspaneel waarbij voor iedere functie een aparte knop gebruikt wordt. 

De stomer van de Nutribaby+ bestaat uit 3 stoommandjes met een inhoud van 3x keer 750ml om zo tegelijk twee gerechten tegelijk te kunnen bereiden.  De blender heeft 3 blendersnelheden zodat je makkelijk een gerecht met de gewenste structuur voor je kleintje kunt bereiden.

De Nutribaby+ heeft 10 programma's die eenvoudig in te stellen zijn. Dankzij de timer in combinatie met een alarmsignaal stel je altijd de perfecte kooktijd in. De verschillende onderdelen van de Nutribaby+ zijn makkelijk uit elkaar te halen om ze te reinigen of op te bergen. De meeste onderdelen van de Nutribaby+ zijn geschikt voor de vaatwasser. 

Mocht je de blender een keer niet hoeven gebruiken, dan is dit deel van de Nutribaby+ makkelijk los te koppelen om zo een compactere stoomkoker/sterilisator over te houden. De Nutribaby+ wordt verder geleverd inclusief handige spatel die perfect te gebruiken is in combinatie met het Nutribaby+ keukenapparaat.

Meer informatie
Kleur Blue
Merk Babymoov
Produktnummer A001127
Model Nutribaby
Gewicht verpakt (kg's) 2.7
Gewicht zonder verpakking (kg's) 2.5
Inhoud verpakking Spatel, 2 stoommandjes en blenderkan

upsell products

Web & Video
Webpagina fabrikant Bezoek website
Productvideo 1 Bekijk video
Instructie video 1 Bekijk video