Cybex Sirona Z I-Size Deep Black

Speciale prijs € 375,00 € 309,92 Normale prijs € 390,00

Betaal in 12 termijnen *

Meer informatie over Spraypay *Enkel bij orders tussen €250,- en €3.500,-


Cybex Sirona Z I-Size Autostoeltje

De Sirona Z I-Size is een handige autostoel van Cybex die zowel in de rij-richting als achteruit gericht gebruikt kan worden. Deze draaibare autostoel is geschikt voor kinderen tot 4 jaar, en kan vanaf zestien maanden ook in de voorwaartse positie gebruikt worden.

De Sirona S is ontworpen om ook oudere kinderen tegen de rijrichting in te kunnen vervoeren, deze manier wordt door verschillende instanties als veiliger beschouwd. In de achterwaartse stand is deze stoel verstelbaar in vijf standen terwijl hij in de voorwaartse stand in drie standen verstelbaar is.

Om langer van deze autostoel te kunnen genieten kunt u de hoofdsteun in 12 verschillende standen zetten en door deze hoofdsteun te veranderen, wordt de hoogte van de gordel automatisch mee aangepast. Deze autostoel beschermt uw kind tegen zijwaartse klappen doordat het L.S.P. systeem, met behulp van onder andere de steun, de kracht van zijdelingse botsingen absorbeert. In het geval dat de stoel voorwaarts is gericht wordt uw kind beschermd door de ER-technologie. Deze technologie beschermt de nek van uw kind tijdens een frontale botsing.

Deze stoel is niet inclusief base

Meer informatie
Kleur Black
Merk Cybex
Model Cybex Sirona
Doelgroep 1 kind
Gebruik Stad
Rugleuning met ligstand Ja
Rugleuning verstelbaar Ja
Zitgedeelte omkeerbaar Ja
Veiligheidsgordeltje 3 punts
Model jaar 2017
Gewicht verpakt (kg's) 15
Gewicht zonder verpakking (kg's) 14
Maximum toelaatbaar gewicht zitje (kg's) 18 (tot 4 jaar)
Extra zitje mogelijk Nee
Meerijdplankje mogelijk Nee
Web & Video
Webpagina fabrikant Bezoek website
Productvideo 1 Bekijk video