Bugaboo Fox: de nieuwe kinderwagen voor álle terreinen

 

Het befaamde Nederlandse kinderwagenmerk Bugaboo heeft onlangs een nieuwe kinderwagen gelanceerd: de Bugaboo Fox. De Fox heeft alle positieve punten van de eerdere Bugaboo wagens, en is daarnaast een stuk lichter, behendiger en gebruiksvriendelijker. Of je nu je dagelijkse boodschappen doet, op reis bent of de natuur in gaat. Kortom, geschikt voor alle terreinen. Nothing like a Bugaboo!

 

Bugaboo Fox Blog

 

 

De Bugaboo Fox is geschikt voor één kindje en wordt inclusief zitje en wieg geleverd. De kinderwagen is converteerbaar, en makkelijk om te toveren tot een reiswagen als je een autostoeltje toevoegt met de Bugaboo Fox autostoel adapters. De Fox is een stuk lichter dan z’n voorgangers en weegt slechts 9,9 kg. Je kunt hem dus makkelijk meenemen.

De Bugaboo Fox groeit niet mee met je gezin – zoals bijvoorbeeld de Bugaboo Donkey2 die je kunt uitbreiden – maar je kunt wel gemakkelijk een Comfort+ meerijdplankje bevestigen: de ideale oplossing om een oudere peuter of kleuter mee te laten rijden. Hiervoor heb je geen adapter nodig.

 

Bugaboo Fox

Soort wagen

Gewicht

Capaciteit

Grootste voordeel

Bugaboo Fox Blog

 

 

Converteerbare kinderwagen

 

 

9,9 KG

 

 

Tot 17 kg

 

 

De veelzijdige Bugaboo Fox is wendbaar, compact en toch stabiel, ongeacht de ondergrond. Een kinderwagen van hoge kwaliteit die generaties lang gebruikt kan worden!

 

De Bugaboo Fox is niet alleen multifunctioneel, licht en comfortabel, maar ziet er ook nog eens supermooi uit. Het design zit slim in elkaar en de hele wagen is gemaakt van hoogwaardige materialen zodat deze kan worden doorgegeven aan een volgende generatie. Het frame is stevig maar licht en makkelijk op te tillen, terwijl de stoffen rijk, zacht en comfortabel aanvoelen.

 

Het zitje van de Bugaboo Fox

 

De Bugaboo Fox heeft een comfortabel zitje voor baby’s die hun nek en hoofdje onder controle hebben. Het zitje kan een gewicht tot 17 kg dragen en is ongeveer 36 cm breed en 26 cm diep. Hierdoor zitten kindjes tot 3 jaar zelfs ruim en comfortabel.

 

Bugaboo Fox Zitje

 

Het zitje zit een stuk hoger dan bij andere Bugaboo kinderwagens, zodat je kindje gezellig op tafelhoogte kan zitten. Er zijn drie standen waarbij het hele zitje meebeweegt. De meest platte stand is niet volledig plat, maar comfortabel genoeg voor een middagdutje. De meest rechte stand is behoorlijk recht: je (nieuwsgierige) kindje kan dus lekker om zich heen kijken en alles in zich opnemen!

 

Bugaboo Fox Zitje

 

 

Zonnekap van de Bugaboo Fox

 

Typerend voor Bugaboo is vaak de grote zonnekap, en de Fox is hierop geen uitzondering. De zonnekap heeft drie baleinen en raakt volledig uitgeklapt bijna de onderkant van het zitje. Superfijn: zo is je baby van kop tot teen beschermt tegen zonnestralen. Indien er niet zoveel zon is of je hier geen behoefte aan hebt, kun je de zonnekap ook in een van de twee andere standen doen.

 

Bugaboo Fox Zonnekap

 

Bugaboo Fox reiswieg

 

De Bugaboo Fox wordt inclusief (horizontale) reiswieg geleverd. Je kunt de kinderwagen dus vanaf de geboorte gebruiken. Het zitje vervangen door de reiswieg is erg makkelijk: haal het zitje eruit en klik de reiswieg in het frame. In een paar seconden ben je klaar! De Bugaboo Fox reiswieg heeft een eigen hendel, zodat je hem ook heel makkelijk weer uit het frame kunt halen. Extra mooi is dat je wagen zelfs kunt opvouwen met de reiswieg er nog in. Kost nog steeds wat ruimte, maar beduidend minder dan een uitgeklapte kinderwagen.

 

Bugaboo Fox Reiswieg

 

 

De reiswieg is voorzien van dezelfde grote zonnekap als het zitje zodat je je baby vrijwel volledig kunt afschermen tegen de zon.

 

 

3 redenen om de Bugaboo Fox te kiezen:

 

1. De kinderwagen wordt met zitje én reiswieg geleverd, en is dus geschikt vanaf de geboorte tot 17 kg. Zo kan het zelfs de enige wagen zijn die je nodig zult hebben!

2. De Bugaboo Fox is een droom voor ouders: behendig, makkelijk in te klappen en een slimme rem.

3. Het design van de Fox is stijlvol en luxueus. De gebruikte materialen zijn hoogwaardig, sterk en duurzaam.

 

 

Je vind de Bugaboo Fox en alle bijbehorende accessoires hier.