Baby Jungle, winkel en webwinkel

Onze fysieke winkel is gevestigd in Aalsmeer (5 km ten zuiden van Amsterdam). Hier kan je een volledige assortiment kinderwagens, kamertjes en de bijpassende accessoires bekijken en uittesten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

In de winkel ontmoet je onze medewerkers, zij helpen je graag met het uitzoeken van de juiste spullen voor jullie kindje. In de winkel zijn de grote merken te vinden, zoals Bugaboo, Easywalker, Mountain Buggy, Babyzen, Phil&Teds en Joolz. Ook maken wij graag ruimte voor accessoires zoals Koeka, Baby’s Only en Baby Anne-Cy.

Omdat wij je een gevarieerd assortiment willen aanbieden, zijn wij constant op zoek naar de nieuwste, leukste en mooiste babyspullen, babykleding, accessoires, kinderwagens en buggy's. Kwaliteit staat voorop, het gaat tenslotte om jouw kindje. 

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur. Ook kun je ons op zaterdag bezoeken tussen 10.00-15.00 uur.

Bekijk hier: Route & Adres

  kiezen van een buggy of kinderwagen  babywinkel

  voorbeeld babykamer

Advies over kinderwagens en buggy's

Het uitkiezen van de juiste kinderwagen of buggy is niet gemakkelijk. Er zijn veel verschillende merken en modellen. Ook zijn er verschillende prijsklassen. In de winkel zijn alle kinderwagens en buggy's van verschillende merken te bekijken. Het fijne is dat je echt even kunt voelen hoe een kinderwagen of buggy is. Is de wagen licht of zwaar? Hoe werkt het invouwen? Welke accessoires passen op de kinderwagen of buggy? Hoe voelt de stof? Past het wel in jouw auto?

Wij helpen je graag om de juiste keuze te kunnen maken.

Neem de tijd in onze winkel

Wij snappen dat je graag de tijd wilt nemen om de mooiste spulletjes voor jullie kindje uit te zoeken. Even pauzeren? Wij trakteren je graag op een kopje koffie of thee.

Klanten over onze babyspeciaalzaak

gastenboek

 

Lees meer reviews van klanten of laat zelf een reactie achter in het gastenboek!

 

. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk nog meer foto's van de Baby Jungle winkel in deze online babyblog!