Luchtbevochtigers en luchtzuiveraars voor een goede luchtkwaliteit

Een juist klimaat is gewenst voor de gezondheid van je kindje. De luchtvochtigheid kan zomaar ongezond zijn, zonder dat je dat doorhebt. Een luchtbevochtiger of luchtzuiveraar brengt de lucht in huis weer naar een gezonder niveau. Vaak merk je in de winter of in de zomer dat de luchtvochtigheid niet op het juiste peil is. In de winter zorgt de kou buiten en de verwarming binnen, voor droge lucht in huis.

Een luchtbevochtiger is een apparaat dat de lucht in ruimtes vochtiger maakt. Vooral in de winter zijn luchtbevochtigers fijn in huis. Door het temperatuurverschil is de lucht binnen droog. De luchtvochtigheid daalt hierdoor makkelijk tot onder het aanbeloven niveau.
Sommige luchtbevochtigers hebben nog een extra functie. Een aroma diffuser is een simpele manier om een heerlijke geur door de ruimte te verspreiden. Een diffuser is zeer geschikt voor het verdampen van essentiële oliën op een milieuvriendelijke manier.

Bij luchtreinigers wordt de lucht gereinigd door gebruik te maken van verschillende filters. Door middel van filters en eventueel licht worden bacteriën en schimmels gedood en worden stof en schimmels uit de lucht gefilterd.

 

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina