Search Site

Privacyverklaring Baby Jungle bv

Wanneer u een bestelling bij Baby Jungle plaatst, hebben wij bepaalde gegevens nodig om ervoor te zorgen dat we uw bestelling kunnen bezorgen. Wij zullen altijd zorgvuldig met deze gegevens omgaan. Welke gegevens we precies verzamelen en wat we hiermee doen, leest u hieronder.

Deze privacyverklaring kan van tijd tot tijd veranderen als nieuwe ontwikkelingen daar aanleiding toe geven. Wij raden u aan om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat u altijd op de hoogte bent.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 12-06-2018

1. Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van mijn persoonsgegevens?

Baby Jungle BV (babyjungle.nl) gevestigd aan de Oosteinderweg 205B, 1432AS te Aalsmeer, is verantwoordelijk voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in deze privacyverklaring.

Baby Jungle BV Aalsmeer, Noord-Holland KVK 34254108
BTW NL8187.43.955.B01

2. Privacyverklaring

Persoonsgegevens die wij verwerken

Baby Jungle verwerkt persoonsgegevens van u wanneer u gebruik maakt van onze diensten. Baby Jungle respecteert de privacy van alle gebruikers en draagt er dan ook zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

De persoonsgegevens die wij verwerken zijn:

• Voornaam
• Achternaam
• Adres
• E-mailadres
• Telefoonnummer
• Bedrijfsgegevens
• Facturatiegegevens
• Bestelgeschiedenis

Doeleinden en rechtgronden voor verwerking

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacyverklaring, tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt.

We verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

• Om uw bestelde producten te kunnen leveren hebben we een geldig adres van u nodig. We doen niets anders met uw adresgegevens dan ze gebruiken om uw bestelling bij u af te leveren.
• Om u te informeren over het verloop van uw bestelling. Wanneer we onze producten leveren maken we daarover afspraken met u, bijvoorbeeld over de dag en het tijdstip dat we gaan leveren. Mocht het zo zijn dat er iets in uw bestelling of levermoment wijzigt willen we u graag telefonisch of per mail hiervan op de hoogte kunnen brengen. Daarom vragen we uw e-mailadres en telefoonnummer.
• Om u het winkelen zo gemakkelijk mogelijk te maken bewaren we uw bestelgeschiedenis. Indien u bijvoorbeeld een artikel opnieuw wil bestellen of wil laten repareren, weten wij snel om welk artikel het precies gaat.

Automatisch verzamelde gegevens

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Bekijk ook onze cookieverklaring voor meer informatie over hoe wij cookies gebruiken.

Delen persoonsgegevens

• Baby Jungle deelt uw gegevens met de vervoersbedrijven waarmee wij samenwerken voor de leveringen van onze producten. Deze partijen krijgen uw naam en bezorgadres. Deze informatie hebben zij nodig om het pakket te kunnen leveren. Deze partijen doen verder niets met uw persoonsgegevens.
• Baby Jungle deelt uw gegevens met een boekhouder. Wij delen alleen de gegevens die noodzakelijk zijn voor het werk dat deze boekhouder voor ons uitvoert. Deze partij doet verder niets met uw persoonsgegevens.
• Baby Jungle deelt uw gegevens met een externe dienstverlener die ons helpt bij het leveren van digitale diensten, zoals hosting, websiteonderhoud en ondersteuning bij marketingcampagnes.

Met alle partijen waar wij persoonsgegevens mee delen, sluiten wij een overeenkomst waarin we vaststellen wat ze met deze gegevens mogen doen.

Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. Als u uw gegevens aan wilt passen of uw gegevens uit onze bestanden wilt laten verwijderen kunt u contact met ons opnemen via info@baby-jungle.nl. We beantwoorden je verzoek zo snel mogelijk, uiterlijk binnen dertig dagen.

Klantrecht

U heeft te allen tijde het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op de verkeerde manier gebruiken.

Duur van opslag

Wij bewaren uw gegevens zolang u actief klant bij ons bent. Daarna verwijderen we uw gegevens, behalve de gegevens die we op grond van de wet moeten of mogen bewaren. Op grond van de wt moeten we sommige gegevens 7 jaar bewaren. We bewaren deze gegevens enkel voor onze eigen administratieplicht.

Beveiliging

Baby Jungle neemt de bescherming van uw persoonsgegevens zeer serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking of ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze website is beveiligd met een SSL certificaat, waardoor u bij het gebruik van onze website verzekerd bent van een veilige overdracht van uw gegevens indien u deze op onze website invoert.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacy beleid voldoen. Als u vragen heeft over ons privacy beleid kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaand adres:

Baby Jungle BV

E-mail: info@babyjungle.nl

Telefoonnummer: 0297-223039

Back to top