Easywalker Harvey Tweelingwagen met 2 Reiswiegen

Niet op voorraad

€ 1.221,00 € 1.009,09

Betaal in 12 termijnen *

Meer informatie over Spraypay *Enkel bij orders tussen €250,- en €3.500,-


De Harvey van Easywalker als tweeling kinderwagen

Deze Easywalker Harvey is een single kinderwagen die je eenvoudig kunt ombouwen tot een duo of zelfs tweelingwagen. Je hebt dan vele mogelijkheden met een zitje, reiswieg en een autostoeltje. Een kinderwagen met een zeer stijlvol design en leverbaar in diverse warme kleuren.
Ga je de wagen gebruiken voor 1 peuter en 1 baby dan heb je dus nodig:
1 wagen met zitje en kap,
1 reiswieg Single, inclusief regenhoes,
1 uitbreidingsset,
1 extra zitje met kap
1 reiswieg Twin, inclusief regenhoes.

Dit innovatieve model is een mono kinderwagen die modulair in gebruik is. Hiermee bedoelen we dat deze mono perfect is voor de eerstgeborene, maar mocht er een tweede opvolgen dan kan de wagen eenvoudig met behulp van een as uitgebouwd worden tot een duo kinderwagen.
Wanneer de oudste zelfstandig kan lopen, dan wordt de as verwijderd en is het weer een mono model!
Voor een tweeling is dit model ook een perfecte oplossing.

Eigenschappen van de Harvey Twin

De wieg en het bovenste zitje kunnen op de voor jouw ideale hoogte versteld worden dankzij aparte hoogte adapters. Dit geeft je de mogelijkheid om dichter bij je kind te zijn, makkelijker bij de wagen te kunnen of op gezamenlijke hoogte te dineren.
Voor het gebruik als tweelingwagen is het aan te raden om de verhogers te gebruiken: er is dan meer ruimte voor het onderste kindje.
Ook de duwstang is verstelbaar naar de voor jouw ideale hoogte. In de tandem positie kan het oudste kind in het onderste zitje makkelijk erin of eruit stappen.

Easywalker Harvey kan met een simpele beweging in elkaar gevouwen worden, zelfs nog met het zitje er op. Zo past deze makkelijk in de achterbak van een kleine auto.

Door het gebruik van hoge kwaliteit aluminium, die overigens ook in de luchtvaart industrie gebruikt wordt, weegt de Easywalker Harvey slechts 10.8 kg inclusief zitje, zonnekap en opbergmand. Hierdoor is de wagen makkelijk mee te nemen en op te bergen.

De zitting kan eenvoudig naar achteren of naar voren geklikt worden. Het zitje heeft daarnaast vier verstelbare standen voor het kind om actief te zitten of lekker te slapen.

De Easywalker Harvey is een stabiele wagen en heeft met schuim gevulde wielen. Hierdoor kan je makkelijk met één hand de wagen besturen en kom je eenvoudig door nauwe ruimtes en wegen met veel bochten.

Bijna alle autostoeltjes kunnen eenvoudig op de Easywalker Harvey bevestigd worden dankzij de speciale autostoel adapters die met een simpele klik bevestigd worden. Op deze manier kan je kleine lekker doorslapen wanneer jullie de auto uitstappen en je de autostoel op het frame klikt.

Dankzij wiellagers en 4-wheel vering ervaart je kind zittend of slapend de meest comfortabele rit ongeacht het terrein waar je op rijdt. De zwenkwielen aan de voorzijde kunnen naar wens op slot gezet worden voor een stabielere ligging.

Easywalker Harvey heeft ook een grote opbergmand onderin de wagen waar je makkelijk je boodschappen en andere toebehoren kan opbergen tot wel 5 kg.
De duwstang heeft daarnaast handige haken waaraan je je boodschappen of luiertas kan ophangen zodat jij je handen vrij hebt.

De 5-puntige gordel met zachte schouder- en kruispads zorgen ervoor dat je kind veilig en comfortabel vastzit. De eenvoudig verwijderbare bumperbar biedt eventueel extra beveiliging van buitenaf en geeft het kind de mogelijkheid om de handjes op te laten rusten.

Meer informatie
Merk Easywalker
Model Harvey
Doelgroep 2 kinderen
Gebruik Bos, Ruw Terrein, Stad, Strand
Frame Aluminium
Voorwiel Massieve band
voorwiel maat (Inches) 7
Voorwiel vast of zwenkbaar Vast en zwenkbaar
Voorwiel vering Ja
Achterwielen Massieve band
Achterwielen maat (Inches) 10
Achterwielen rem ja
Achterwielen vering Ja
Handrem ( voor joggers/skaters) Nee
Bagagemandje onder zitting Ja
Regenhoes Optioneel
Zonnescherm Optioneel
Rugleuning met ligstand Ja
Zitgedeelte omkeerbaar Ja
Veiligheidsgordeltje 5 punts
Kijkvenster in kap Ja
Kap verstelbaar Ja
Autostoeltje adapter Optioneel
Veiligheidsbeugel Inclusief
Reiswieg Inclusief
Gewicht verpakt (kg's) 28
Gewicht zonder verpakking (kg's) 11 + 3 + 3
Maximum toelaatbaar gewicht zitje (kg's) 2 x 15
Meerijdplankje mogelijk Nee
Garantie 2 jaar
Vlog/Blog http://www.mommytalks.nl/mobiliteit/880-review-easywalker-harvey-kinderwagen
Blog http://mommytobe.nl/lifestyle/nieuwste-lancering-easywalker-harvey/

upsell products

Web & Video
Webpagina fabrikant Bezoek website
Instructie video 1 Bekijk video
Instructie video 2 Bekijk video
Overige video 1 Bekijk video
Overige video 2 Bekijk video