Joolz Day² is een Nederlands fabricaat en heeft de mooiste en beste materialen. Het ontwerp en de productie gebeurt op Nederlandse bodem. Wij zijn enthousiast over de Joolz kinderwagen en daarom geven we graag wat meer informatie over de Joolz Day² en de verschillende types Quadro, Studio en Earth.

Verbeterd design

De kinderwagen Joolz Day² is de opvolger van de Joolz Day, die al erg in trek was bij kersverse ouders. Joolz heeft de pluspunten van de eerste versie doorontwikkeld voor de nieuwste Joolz Day² en daarbij nieuwe features toegevoegd. Zo heeft de kinderwagen een grotere boodschappenmand dan zijn voorganger. De wieg is ook ruim en heeft een doorkijkventilatie. Dit geeft meer zuurstof en jouw kindje pikt signalen op van buiten. Daarnaast heeft de wagen antilekbanden, gordels met een magneetstrip, vergrendelbare zwenkwielen, makkelijk inklapsysteem en is deze slecht 59 cm breed. Veel Joolz-bezitters zijn enthousiast over de hoge zit- en stoelpositie, deze is ter hoogte van een eettafel en voorkomt bukken bij het optillen van het kind.

Joolz Day 2 doorkijk ventilatie baby  hoogte Joolz day 2


Joolz Day² in verschillende stijlen

Het is een zeer praktische kinderwagen die er ook nog eens stijlvol uitziet. Door het gebruik van stijlvolle stoffen, gestroomlijnde frame en mooie details ziet de Jool Day² er prachtig uit en is dit uiterlijk ook nog eens geheel naar eigen stijl aan te passen.

Joolz Day² Earth

Kleuren: hippo grey, parrot blue, elephant grey, camel beige.

Verkrijgbaar in vier kleuren! De Joolz Day² Earth is afgewerkt met bruine leatherette op de duw- en de veiligheidsbeugel. De kinderwagen heeft een natuurlijke uitstraling en beschikt over  een zilver onderstel en zwarte wielen.

Joolz Day 2 Earth


Joolz Day² Studio

Kleuren: gris, graphite

Deze Joolz Day² Studio kinderwagen is afgewerkt met dubbele stiksels en ruitstiksels. Het is een echte stadskinderwagen  met een zilver onderstel en zwarte wielen.

Joolz Day 2 Studio


Joolz Day² Quadro

Kleuren: grigio, blu

De Joolz Day² Quadro is een tijdloze kinderwagen met een leatherette duw- en veiligheidsbeugel en geribbelde afwerkstructuur. Er is gebruik gemaakt van een doorgestikt ruitpatroon en een grijze mêlee voering. Deze wagen heeft een Shady Grey onderstel en wielen in antraciet. 

Joolz Day 2 Quadro


Joolz Day² Accessoires

Bij elke Joolz Day² kinderwagen zijn er bijpassende accessoires, om de kinderwagen helemaal compleet te maken.

Slaapzak, parasol, boodschappentas, muskietennet, verzorgingstas, regenhoes en nog veel meer Joolz Day² accessoires.

 Joolz day 2 accessoires

Video demo Joolz Day²

Bekijk deze video voor een volledige demonstratie van de Joolz Day² kinderwagen. In- en uitklappen, zitstand, veilgheidsbeugel losklikken, ventilatie openen en nog veel meer!

Wil je de kinderwagen testen? Dan adviseren wij om een bezoek te brengen aan onze babyspeciaalzaak in Aalsmeer. Hier kan je de verschillende types Joolz Day² wagens bekijken en uit testen.