Special edition alert! We kennen de Joolz Day3 als één van de stijlvolste en compleetste kinderwagens die er op dit moment op de markt zijn. De wagen ademt comfort en klasse en is gemaakt van hoogwaardige materialen. En nu is deze Joolz kinderwagen verkrijgbaar in twee prachtige nieuwe kleuren: Marvelous Green en Gorgeous Grey – exclusief bij Baby Jungle!

 

Joolz Day3 Marvelous Green

 
Om de nieuwe Marvelous Green kun je niet heen. Eén van de nieuwste kleuren in de Joolz stal, en meteen favoriet bij ons. De rijke grijsgroene kleur komt terug in de bekleding van de kap, het zitje en de mand onderin. In de kinderwagen zijn ook nog een aantal bruine leerlook details verwerkt, waaronder op de duwstang. Het frame is matzilver en de wielen stijlvol zwart. Een chique kleurencombinatie die deze Day3 kinderwagen een luxueuze uitstraling geeft!

 

Joolz Day3 Marvelous Green

 

De nieuwe Joolz Day3 Marvelous Green wordt geleverd als complete wagen, inclusief bijpassende voetenzak en ruime verzorgingstas. Verder zijn bij de wagen inbegrepen: een reiswieg, zitje, frame met wielen, boodschappenmand en een zonnekap.

Wil je meer weten over deze kinderwagen of hem direct kopen? Dat kan hier: Joolz Day3 in Marvelous Green.

 

Joolz Day3 Gorgeous Grey

 

De naam zegt het eigenlijk al: de Joolz Day3 in deze nieuwe grijze kleur is simpelweg Gorgeous! Dankzij de prachtige combinatie van kleuren steel je de show: de hoogwaardige bekleding in een steengrijze tint, het zilverkleurige onderstel, de zwarte wielen en de bruine veiligheidsbeugel en duwstang in leerlook vormen het perfecte plaatje in ieder decor. Voor ouders wier middle name is Elegant en Stijlvol!

 

joolz day3 gorgeous grey

 

Ook de Day3 Gorgeous Grey wordt compleet geleverd, met een lekker warme voetenzak en stevige verzorgingstas in de bijpassende grijze kleur. Verder kun je bij deze kinderwagen het volgende inclusief verwachten: een frame met wielen, reiswieg en zitje, ruime boodschappenmand en een handige zonnekap.

Deze Joolz kinderwagen is net als de Marvelous Green slechts bij een beperkt aantal babywinkels verkrijgbaar, waaronder bij ons! Wil je meer weten over deze wagen of hem direct kopen? Dat kan via deze pagina: Joolz Day3 Gorgeous Grey.