Joolz is een premium kinderwagenmerk van Nederlandse bodem. Joolz staat vooraan wat betreft technologie en design, en heeft meerdere prijzen in de wacht gesleept voor haar prachtige kinderwagens. De Joolz Geo2 is een stijlvolle kinderwagen die eenvoudig van mono naar duowagen omgebouwd kan worden met een oogstrelend design. Complimentjes gegarandeerd!

 

Joolz Geo2 Kinderwagen

 

Kenmerken van de Joolz Geo2

 

 

Joolz Geo2 Kenmerken Joolz Geo2 Kenmerken Joolz Geo2 Kenmerken

 

Geschikt voor alle terreinen

 

 

Uitneembare XL boodschappenmand

 

 

Stoel en wieg op tafelhoogte

 

Joolz Geo2 Kenmerken Joolz Geo2 Kenmerken Joolz Geo2 Kenmerken

 

Makkelijk uit te bouwen naar duo wagen

 

 

Met één beweging in te klappen

 

 

Inklapbaar tot een compact pakketje

 

 


Joolz Geo2 Quadro

 

Tijdloos, elegant en trendy: dat is de Joolz Geo2 Quadro in een notendop. Dat, plus de vele praktische eigenschappen van een Joolz kinderwagen. Zo heeft het zitje en de wieg een hoge positie. Omdat het zitje omkeerbaar is kan je kindje zowel naar jou kijken als vooruit, de wijde wereld in. Het stoeltje kan in drie verschillende posities gezet worden.

 

Joolz Day2 Quadro

 

De Joolz Geo2 Quadro is gemaakt om van alle mooie dingen in het leven te kunnen genieten. De wagen is verkrijgbaar in twee kleuren, Grigio en Blu. Twee klassieke kleuren die tegelijkertijd ook trendy zijn. De Joolz Quadro onderscheidt zich verder door de geribbelde afwerking op de duw- en veiligheidsbeugels en het doorgestikte ruitpatroon van de luxueuze stoffen.

 

Joolz Geo2 Quadro Grigio   Joolz Geo2 Quadro Blu

 

Joolz Geo2 Earth

 

Bij Joolz weten ze: er gaat niks boven een wandeling in de natuur met je kleintje(s). Met deze wijsheid is de Joolz Geo2 Earth ontworpen. De collectie bestaat uit vier natuurlijke kleuren die de schoonheid van de aarde omarmen: Parrot Blue, Hippo Grey, Elephant Grey en Camel Beige.

 

Joolz Geo2 Earth

 

Alle Joolz Geo2 Earth kinderwagens zijn stijlvol voorzijn van een grey melange voering en een bruine lederlook duw- en veiligheidsbeugel. De zwarte wielen zijn bevestigd onder een zilver frame. De wagen manoeuvreert makkelijk met één hand, zodat je je andere hand vrijhoudt voor bijvoorbeeld een coffee-to-go. Helemaal zen!

 

Joolz Geo2 Studio

 

Met de Joolz Geo2 Studio voeg je een vleugje Franse stijl toe aan je leven. De Studio kinderwagen is verkrijgbaar in drie chique kleuren: Gris, Graphite en Noir, en afgewerkt met stijlvolle dubbele stiksels. Dit is doorgevoerd naar de lederlook duw- en veiligheidsbeugel die ook van dubbele stiksels zijn voorzien. Aan de binnenkant vind je speelse ruitstiksels.

 

Jool Geo2 Studio Noir

 

Dankzij het hoge stoeltje zit je baby gezellig op tafelhoogte. En of je zelf nu lang of kort bent, maakt bij de Joolz Geo2 wagen niet uit: de duwbeugel is aan te passen aan jouw lengte. Zo loop je altijd comfortabel en in stijl te flaneren met je baby.

 

Joolz Geo2 Shade: Limited Edition

 

De nieuwste versie van de Joolz Geo2 kinderwagen is de Joolz Geo2 Shade. Een prachtige nachtgrijze uitvoering waarbij – zoals we van Joolz gewend zijn – zelfs aan de kleinste details is gedacht. Zo hebben het frame, de wielen en de lederlook details dezelfde stijlvolle grijze tint die subtiel contrasteren met de kleur van de stof.

 

Joolz Geo2 Shade Limited Edition

 

Met de Joolz Geo2 Shade ben je in perfecte harmonie met de natuur; of je nu een vroege vogel bent die van de eerste zonnestralen geniet of liever later op de dag een wandeling maakt. Het buitenlicht weerkaatst schitterend op de stof van de Geo2 Shade. De wagen rijdt soepel over alle terreinen, een echte all-terrain wagen dus.

 

Bekijk alle Joolz Geo2 kinderwagens en accessoires

 

 

De belangrijkste specificaties op een rijtje..

 

Type wagen: Mono of Duo

Leeftijd: Vanaf de geboorte tot +- 3 jaar (15 kg)

Gewicht: Mono 14.3 kg; Duo 22.1 kg

Grootste pluspunten: Geschikt voor 1 kindje, een tweeling of zelfs twee kindjes van verschillende leeftijden. Mogelijk om de wagen plat te vouwen voor reizen en opbergen.