Mee-Go Pure Kinderwagen compleet

As low as € 799,00 € 660,33

Betaal in 12 termijnen *

Meer informatie over Spraypay *Enkel bij orders tussen €250,- en €3.500,-


Het Mee-go Pure Travel System, met zijn beeldige stoffen, hoogglans chassis en moeiteloos opvouwen, is de perfecte kinderwagen voor de nieuwe aanwinst van de ouders.

Met individueel ontworpen chassis in hoogglans zilver, rosé goud en gun metal afwerkingen, allemaal perfect afgestemd op luxe stoffen, exclusieve badges, gedetailleerde stiksels op het handvat en de bumper bar, de Pure heeft alles wat een design led kinderwagen nodig heeft

De stijlvolle reiswieg, met zijn gewatteerde binnenkant, is perfect voor baby's om comfortabel uit te rusten als ze onderweg zijn. De weelderige matras is geschikt vanaf de geboorte tot 6 maanden en zorgt ervoor dat de baby comfortabel en ontspannen is, terwijl het geïntegreerde windscherm voorkomt dat tocht uw kleintje stoort. Door het doorkijkvenster kun je je baby in de gaten houden terwijl hij slaapt. Ventilatiepanelen zorgen voor luchtstroom rond je baby tijdens warmere dagen en kunnen worden gesloten tijdens de koelere dagen.

Bevestig vanaf zes maanden het gebruiksvriendelijke zitje in ouder- of kijkstand om een compacte opvouwbare kinderwagen te krijgen die geschikt is voor 22 kg (ongeveer 4 jaar).

Het geïntegreerde 5-punts veiligheidsharnas geeft je gemoedsrust dat je kind veilig is. Met een gemakkelijk verstelbare rugleuning, laat de 4 ligposities je kleintje slapen of zitten, terwijl de meegeleverde voetenzak en zitschort ervoor zorgen dat ze lekker knus zijn, ongeacht het weer!

Deze kinderwagen wordt geleverd met: kinderwagen met reiswieg en zitting, voetenzak, regenhoes, muskiettennetje, verzorgingstas en autostoeladapters.

Meer informatie
merk Mee-Go
Model Pure
Model jaar 2022
Gewicht verpakt (kg's) 18.3
Gewicht zonder verpakking (kg's) 16.3
Afmeting (cm's) 50x28x86
Afmetingen als in gebruik lxbxh (cm's) 58x104x76
Garantie 2 jaar
Web & Video
Webpagina fabrikant Bezoek website