Is je beste vriendin of (schoon)zus in blijde verwachting? Zet haar dan eens écht in het zonnetje en organiseer een babyshower of kraamparty bij het Westeinder Paviljoen voor de mommy-to-be. Hoeft ze alleen maar achterover te leunen en te genieten: de rest wordt voor haar geregeld. Een onbetaalbaar gevoel voor toekomstige mama’s!

 

 

Babyshower westeinder paviljoen

 

Babyshower locatie met kinderactiviteiten

 

Vier de komst van de kleine onder het genot van een hapje en een drankje bij het sfeervolle Westeinder Paviljoen in Aalsmeer. ’s Winters in het heerlijke restaurant en in de zomermaanden lekker buiten op het terras - inclusief prachtig uitzicht over de Westeinderplassen. Extra fijn is dat er bij het Westeinder Paviljoen ook voor andere kindjes meer dan genoeg te doen is. Zo is er een surfeiland en een speelschip, en kun je op de locatie ook oppasmeisjes, een springkussen en een kindertafel inhuren. De ideale locatie voor een babyshower dus!

 

 

Babyshower westeinder paviljoen

 

Candy Table  Hapjes en versiering

 

Als kers op de taart kun je een heuse Candy Table reserveren. Vanaf 12,50 per persoon wordt een prachtige tafel opgetuigd met taart en cupcakes voor iedereen, limonade en natuurlijk snoep, in de kleur die jij wilt. Elke kleur is mogelijk! Wat de versiering en decoratie van de babyshower betreft, kun je kiezen of je dit zelf wilt doen of laten verzorgen door het Westeinder Paviljoen. Meer wensen zijn ook altijd bespreekbaar.

 

Babyshower westeinder paviljoen

 

  

Babyshower Cadeautjes

 

Een babyshower is natuurlijk ook de perfecte gelegenheid voor het afwerken van De Lijstde eindeloze lijst met spullen die toekomstige baby’tjes nodig hebben. Vol praktische dingetjes – zoals een Sleepyhead Slaapnestje – en leuke hebbedingetjes, zoals de verzilverde haarlok- en tandendoosjes van BamBam. Superlief! Ook bijzondere cadeaus zoals een kinderwagen shop je bij ons. Zo is het toekomstige gezinnetje voldaan en goed voorbereid voor de komst van een kleintje!

 

Enthousiast geworden?

 

De prijs van een babyshower bij het Westeinder Paviljoen is afhankelijk van de grootte van de groep en of jullie er bijvoorbeeld ook willen lunchen of dineren. Neem contact op voor een vrijblijvende offerteHet Westeinder Paviljoen ligt onder de rook van Amsterdam en is goed te bereiken via de N196. Met zo’n 80 parkeerplaatsen voor de deur kun je er vrijwel altijd gratis parkeren.