Met de Babyzen Yoyo+ boodschappentas wordt boodschappen doen een feestje! De tas kan 10 kg dragen, wat behoorlijk veel is, maar daar merk je niks van: de tas leunt op een plankje. Geniaal, toch? Wij vertellen je hieronder graag meer over deze prachttas.

Fluitend boodschappen doen met de Babyzen Yoyo+ Boodschappentas

 

Met de splinternieuwe Babyzen Yoyo+ boodschappentas doe jij voortaan fluitend boodschappen. De Babyzen Yoyo+ set bestaat uit een handige en stijlvolle boodschappentas, een plankje en twee adapters. Je bevestigt het plankje op dezelfde manier aan de kinderwagen als het meerijdplankje van Babyzen. Tussen de achterwielen zitten 2 gaatjes in het frame waar je met één klik en met één hand het plankje aan het frame kunt bevestigen. Het wiel van het plankje zit precies in het midden zodat je er geen last van hebt tijdens het wandelen.

Op het plankje zet je vervolgens de Babyzen Yoyo+ Shopping Bag neer. Je bevestigt de tas aan de kinderwagen door de twee lusjes van de tas aan de bijgeleverde adapters te bevestigen. Zo weet je zeker dat de tas stevig staat en de kinderwagen niet naar achteren helt door overgewicht. De tas heeft een brede opening die je met een lusje helemaal dicht kunt trekken. De tas kan tot wel 10 kg (inhoud 40 liter) dragen en is zelf lekker licht, doch stevig.

 

Match met je Babyzen Yoyo+ Buggy

Babyzen Yoyo buggy met boodschappentas

De Babyzen boodschappentas is verkrijgbaar in 7 stijlvolle kleuren: Ginger, Black, Peppermint, Grey, Red, Taupe en Navy Blue. Dit zijn alle kleuren waarin de Babyzen Yoyo+ Buggy verkrijgbaar is. Kies de boodschappentas die bij jouw buggy past, of mix en match met een andere mooie kleur. Alle tassen hebben een stijlvolle zwarte onderkant en hengsels. Handig als je ‘m af en toe op de grond neerzet, zwart wordt gelukkig niet zo snel vies!

Jezelf vervloeken terwijl je een slapende baby voortduwt met 10 kg aan boodschappen in, onder en aan de kinderwagen, en met een rol wcpapier op de kap, is dus voorgoed verleden tijd dankzij de Babyzen Yoyo+ boodschappentas. Wij zijn fan! Jij ook? Je shopt ‘m hier.