Besafe Autostoel iZi Flex Fix UN R129 Black Cab

€ 329,00 € 271,90

Betaal in 12 termijnen *

Meer informatie over Spraypay *Enkel bij orders tussen €250,- en €3.500,-


Besafe Autostoel iZi Flex Fix UN R129

Deze Besafe Autostoel is perfect voor ouders met meerdere kindjes want deze stoel is zo ontworpen dat de zijkanten afneembaar zijn waardoor de stoelen comfortabel naast elkaar geplaatst kunnen worden zonder verlies van veiligheid. Op deze manier is het mogelijk 3 kindjes te vervoeren op de achterbank.

De iZi Flex Fix autostoel is gemakkelijk te plaasten door het geïntegreerde IsoFix-systeem. De ingebouwde indicator geeft aan of je de autostoel wel goed geplaatst hebt. Op deze manier ben je er zeker van dat je kindje altijd veilig zit! De iZi Flex Fix is geschikt voor kindjes tussen de 4 en 12 jaar en wordt met de rijrichting mee geplaatst. 

Besafe staat voor veiligheid maar ook voor comfort. De autostoel voldoet aan de strengen i-Size veiligheids normen (EU-R129). Het unieke veiligheidssysteem met gordelgeleider die de heupriem in de juiste positie houd zorgt ervoor dat je kindje niet onder de gordel door kan glijden bij een ongeval  Voor optimaal comfort is de rugleuning van de stoel te verstellen in de twee standen. De stoel groeit met je kindje mee doordaat het zitje zowel in de hoogte als in de breedte te verstellen is. 

De autostoel heeft een ventilerend zitje waardoor je kindje het nooit te warm of te koud heeft tijdens een lange rit.

Meer informatie
Kleur Black
Merk BeSafe
Model IZI Flex
Model jaar 2018
Gewicht verpakt (kg's) 11
Gewicht zonder verpakking (kg's) 10.5
Maximum toelaatbaar gewicht zitje (kg's) 36
Garantie 2 jaar
Web & Video
Webpagina fabrikant Bezoek website
Productvideo 1 Bekijk video
Instructie video 1 Bekijk video