De Easywalker Buggy: comfortabel én knap!

 

Buggy’s saai en degelijk? Niet als het aan Easywalker ligt.

Het Nederlandse merk combineert comfort en kwaliteit met een stijlvol, trendy design.  Voor hippe baby’s, papa’s en mama’s!

 

 

De Easywalker Buggy  is geschikt voor baby’tjes tot 20 kg. De buggy heeft drie verschillende standen – rechtop, onderuitgezacht en helemaal plat – waardoor er ook makkelijk dutjes in de buggy kunnen worden gedaan. Het design is stevig maar licht (slechts 6,5 kg) en zeer wendbaar. Daarnaast is de buggy – zoals we van Easywalker gewend zijn – makkelijk opvouwbaar en op te bergen. Helemaal met de bijpassende reistas  wordt het veilig en beschermd vervoeren van de buggy een eitje. 

 

Specificaties van de Easywalker Buggy

 

Easywalker buggy specificaties

De buggy met stijl

 

Easywalker buggy 

De Easywalker Buggy geeft je kleine optimaal comfort in een bijzonder mooi jasje. Zo komt de Easywalker Monaco Apero buggy in een schattig zachtroze design, met een lichtgrijs zitje. Een echte eyecatcher! De Paris Brasserie zou niet misstaan in de Franse hoofdstad. De buggy combineert verschillende paars- en roodtinten in een subtiele print met een klassiek zwart zitje. Een comfortabele, mooie buggy waar jij én je kindje veel plezier van zullen beleven.

Easywalker Monaco Apero Easywalker Paris Brasserie

Easywalker Disney Buggy

 

Easywalker Disney Buggy

Easywalker brengt regelmatig exclusieve edities uit, waaronder deze sprookjesachtige samenwerking met Disney. Zo wordt ieder ritje met je kleine magisch! 

De Easywalker Disney Buggy is verkrijgbaar in vier Mickey Mouse  uitvoeringen, waar Mickey Mouse op een onverwachts stijlvolle manier in is verwerkt: Mickey Ornament, Mickey Diamond, Mickey Micro en Mickey Original. Geen hysterische prints, maar neutrale kleuren in vrolijke printjes. In tegenstelling tot veel andere buggy’s heeft de Easywalker buggy een lekker zacht matrasje, wat je ook terug vindt in de Disney versie. Wij zijn fan!

Easywalker Mickey Original Easywalker Mickey Ornament Easywalker Mickey Micro Easywalker Mickey Diamond

Easywalker MINI Buggy

 

Easywalker MINI buggy

De Easywalker MINI is nog zo’n leuke samenwerking van Easywalker, met MINI van de BMW groep. De buggy heeft – net zoals alle Easywalker buggy’s - een verstelbare XL zonneklep, waardoor je kunt variëren met een beetje zon tot helemaal geen zon. Ook als de klep helemaal uitstaat kun je je kindje nog zien door het handige doorkijkraampje aan de achterkant van de MINI buggy.

De collectie bestaat uit een zestal stoere buggy’s met het MINI logo en de Britse vlag: Union Jack Vintage, Union Jack Classic, Milky Jack, Midnight Jack, Union Red en Jet Set Black. Lekker opvallende designs, wat nog wel eens van pas kan komen op plekken met veel kleine kindjes en dus veel buggy’s. Maak de Easywalker MINI look helemaal af met de matchende MINI Union Jack parasol voor jezelf en het Easywalker MINI dekentje voor je kleine.

Easywalker Union Jack Easywalker Union Jack Vintage Easywalker Midnight Jack Easywalker Milky Jack Easywalker Union Red Easywalker Jet Set Black

Bekijk hier alle producten van Easywalker!