Meet Harvey & Mosey+

 

De Easywalker Harvey

 

Een kinderwagen die meegroeit met je kindje én je gezin: het klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Bíjna dan, want de nieuwe Easywalker Harvey is zo’n wonderkinderwagen. En hij kan nog veel meer!

 

Easywalker Harvey

 

Comfortabel, licht & compact

 

Voor gezinnen met één kleintje is de Easywalker Harvey Mono ideaal. De kinderwagen is gemaakt van zeer licht en  stevig aluminium en weegt slechts 10,8 kilo. Goed te tillen dus! Je klapt ‘m met een simpele beweging weer in elkaar tot een compact pakketje dat makkelijk in de achterbak van de auto past, zelfs bij kleinere auto’s. 

 

  

De geweldige vering absorbeert de schokken van ieder hobbeltje en bobbeltje onderweg, waardoor je kindje fijn stabiel ligt. En droog, want het materiaal van de wagen is niet alleen zacht maar ook waterafstotend. De stevige foambanden zijn bovendien lekvrij en zorgen ervoor dat je nooit meer met een lekke kinderwagen staat.  

 

Van Single naar Duowagen

 

Je bouwt de Easywalker in een handomdraai om naar een duo- of tweeling kinderwagen door de as te verwisselen met de uitbreidingsset duo en de Harvey Reiswieg Twin. Hierna is de kinderwagen op maar liefst 11 manieren te gebruiken als duo- of twinwagen, waarbij de kindjes niet naast, maar achter elkaar zitten. Geen gedoe met brede, slecht manoeuvreerbare wagens meer dus. Ideaal voor een gezin met kindjes van verschillende leeftijden of een tweeling!

 

Multifunctionele kinderwagen

 

Easywalker Harvey

De Harvey is bij Baby Jungle in zowel de Single als de Duo versie verkrijgbaar in vijf zachte, stijlvolle kleuren: Fresh Olive, Soft Caramel, Steel Grey, Classic Breton (hallo streepjes!) en Coal Black. De heerlijk warme Easywalker Harvey voetenzak is ook in alle kleuren verkrijgbaar, zodat je deze mooi kunt afstemmen op je kinderwagen.

 

Easywalker Mosey+ kinderwagen

 

De Easywalker Mosey+ is gemaakt voor het avontuur: makkelijk wendbaar, een compact, lichtgewicht frame (slechts 10,5 kg) en bestand tegen alle weersomstandigheden.

Met recht een Smooth City Rider

 

Easywalker Mosey

 

Uniek inklapsysteem

 

Een kinderwagen die makkelijker inklapbaar is dan de Easywalker Mosey+ kom je niet gauw tegen. Met een hand klap je de wagen in een handeling in, zelfs met het stoeltje of de reiswieg er nog op. Dus waar je ook bent, binnen enkele seconden ligt de Easywalker Mosey opgeklapt en wel in de achterbak van je auto. 

 

 

Het slimme design van de Mosey+ is ook doorgevoerd naar de Mosey+ reiswieg, die je in een beweging omkeert. Fijn als je kindje lekker om zich heen wil kijken, of juist geborgen bij jou! Ook handig: het zitje is eenvoudig te verstellen naar drie verschillende hoogtes. Tijd voor een dutje? Helemaal plat is ook mogelijk.  

 

Autostoeltje op de kinderwagen

 

Vooral bij baby’s is het erg prettig als het autostoeltje op de kinderwagen past. Er zijn speciale autoadapters verkrijgbaar voor de Mosey+ kinderwagen, waarmee de meeste autostoeltjes op de wagen kunnen worden gemonteerd. De Mosey+ kinderwagen is in vier stijlvolle kleuren verkrijgbaar: Charcoal Blue, Steel Blue en Moss Green.

 

Specificaties van de Mosey+

 

Easywalker Mosey

 

Bekijk hier alle producten van Easywalker!