We kennen Joolz allemaal van de stijlvolle kinderwagens van het Nederlandse merk: de Day2, Geo2 en Hub. De populaire Day is wederom vernieuwd en verbeterd, en herboren als de Joolz Day3. Een nóg mooiere versie, met een comfortabelere stroll, verbeterde ergonomie en nog een aantal pluspunten waar we je graag meer over vertellen.

Joolz day3

Over Joolz – Positive Design

Bij Joolz geloven ze dat blije ouders blije baby’s maken, en daarom proberen ze iedere dag een beetje makkelijker en mooier te maken: Positive Design. Vanuit deze overtuiging worden de producten ontworpen. En verbeterd: in de zgn. Joolz Positive Studio wordt aan kersverse ouders gevraagd wat ze missen, wat er speelt en wat beter kan. En zo is de Day3 ontstaan.

Over Joolz Day3

De Joolz Day3 is gemaakt om comfortabel en stijlvol mee door de stad te navigeren. Op weg naar een picknick in het park, een lunchdate of gewoon een rondje om voor wat frisse lucht: de Day3 snapt je. Gemaakt van hoogwaardige materialen, met een luxe look waarin stijl en functionaliteit moeiteloos worden gecombineerd is dit de ideale kinderwagen voor kosmopolitische ouders. Enjoy the ride!

De wieg met doorkijkventilatie geeft je kindje wat extra frisse lucht terwijl hij of zij de omgeving in zich op kan nemen. De Day3 heeft een verbeterde ergonomie ten opzichte van de Day2, wat zich vertaald naar het hoofdkussen in het matras en de verstelbare ondersteunende voetensteunen. Hiermee krijgen het hoofd en de voeten extra steun. De stoel is hoger gemaakt, waardoor deze ook als kinderstoel kan worden ingezet.

Nieuwe kenmerken Joolz Day3

- Ruime wieg met doorkijkventilatie
- Ergonomisch matras met hoofdkussen
- Meer opbergruimte
- Extra soepele vering
- Hoge wieg en stoel op tafelhoogte
- Compact inklappen
- Mogelijk om staand om te bergen
- Verstelbare gordel en voetensteun

Joolz Geboortebos

Ontbossing, CO2, klimaatverandering: onze planeet kan wel een groen steuntje in de rug gebruiken. Daarom wordt er bij iedere verkochte Joolz Day3 kinderwagen een boom geplant in het Joolz Geboortebos in Colombia. De boom groeit vanaf dat moment mee met jouw kindje. Een mooie gedachte, toch?