Het blije koppie van een kind na het uitpakken van de kerstcadeaus is onbetaalbaar. Het is dan ook zeker de moeite waard om voor dit moment ‘uit te pakken’ ;). Wij hebben een aantal cadeauideeën en tips op een rijtje gezet, met kerstcadeautjes voor baby’s en ouders-to-be om het vinden van het ideale kerstcadeautje wat makkelijker te maken. Van speelgoed tot kleertjes tot kinderwagens: in deze lijst staat voor ieder wat wils. Deze cadeaus zijn overigens ook erg leuk als kraamcadeau, baby’s verjaardag of bij een gewoon bezoekje!

Kerstcadeau babykleertjes

Feestelijke Babykleertjes

 

Kruip maar dicht tegen elkaar aan bij het haardvuur met warme choco en marshmellows, onze babykleertjes zijn helemaal klaar voor kerstknuffels! Van de hippe, organische bamboepakjes van Bamboom tot de suikerspinroze kleedjes van Tutto Piccolo, voor iedere baby zit er iets moois bij.

 

Kerstcadeau babyspeelgoed

Snow much fun: Speelgoed voor baby's en peuters

 

De Ijsbeer van Wild&Soft op links hierboven is één van onze favorieten dit jaar. Kids kunnen ermee spelen als vermomming, en anders ligt hij heel mooi als vloerkleed op de grond. Double the fun dus! Verder hebben we zowel online als in de winkel superveel speelgoed voor kleintjes – van loopauto’s tot schommelberen tot poppen.

 

Kerstcadeau jonge ouders

Kerstcadeaus voor ouders-to-be 

 

Ouder worden is één van de mooiste ervaringen ter wereld. Maar het kan ook erg stressvol zijn omdat je je kleintje alles wil geven wat hij of zij nodig heeft om te groeien en bloeien. Help de mama’s en papa’s een handje en geef ze iets waar ze écht iets aan hebben, zoals de automatische schommelstoel van Babymoov, of de superhandige design kinderstoelen van Bloom.

 

Kerstcadeau doudou compagnie

 Knuffelen met Doudou & Compagnie

 

Het Parijse Doudou & Compagnie heeft sprookjesachtige zwaantjes, konijntjes en unicorns in de collectie met glitters, kroontjes en strikjes. Het ultieme droomcadeau voor iedere kleine meid! Erg fijn: alle knuffels komen in een prachtige verpakking die zonder meer kerstboomwaardig is. Ook geschikt voor pasgeboren babytjes.

 

Kerstcadeau kinderwagens

 Het ultieme kerstcadeau: een buggy of kinderwagen

 

Op zoek naar een kerstcadeau waar je toekomstige ouders echt héél blij mee maakt? Neem dan eens een kijkje bij onze kinderwagens en buggy’s. Toekomstige ouders die nog geen kinderwagen hebben, maak je zeker gelukkig met een stijlvolle kinderwagen zoals bijvoorbeeld een Joolz. Een buggy als de Babyzen Yoyo+ is ideaal voor ouders die wel eens op reis gaan, omdat deze mee mag in het vliegtuig. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat.

 

Kerstcadeau Baby knuffels

 

Beestenboel in de knuffelhoek

 

Neem eens een kijkje in onze knuffelhoek  en wie weet vind je wel het nieuwe beste vriendje van jouw kleintje! We hebben rammelaarknuffeltjes van Happy Horse voor de allerkleinsten, en prachtige designknuffels van Steiff die generaties lang meegaan.