Het is altijd één van grotere dilemma’s wanneer je op vakantie gaat met baby’s en jonge kinderen: neem je nou wel, of niet een kinderwagen mee op reis? Beide opties hebben hun voor- en nadelen, maar wat ons betreft heeft de komst van de Nano Duo wagen van het Nieuw-Zeelandse Mountain Buggy definitief de knoop doorgehakt: mee die wagen!

 

Shop alle Mountain Buggy kinderwagens, buggy's en accessoires hier

 

De nieuwe nano duo is een zeer lichtgewichte duowagen, die zowel voor een tweeling als voor twee kindjes van verschillende leeftijden geschikt is. Mooi in elkaar gezet en makkelijk wendbaar met een praktisch en compact formaat. Dankzij de goede gewichtsverdeling van de wagen is het bovendien makkelijk manoeuvreren op een hobbelige weg. Ideaal voor actieve ouders.

 

Instructiefilmpje van de Nano Duo

 

 

 De Mountain Buggy Nano Duo opvouwen 

 

 

Hallo gemak!

 

Het kost slechts 2 – supersimpele – bewegingen om de Nano Duo op te vouwen: druk twee keer op een knop en klaar is kees. De buggy is lekker compact opgevouwen! Een fijne extra feature is het handvat en de schouderband waarmee je ‘m gemakkelijk en vrijwel handsfree kunt meenemen.

 

Moutain Buggy Nano Duo

 

 

 De zitjes van de Mountain Buggy Nano Duo 

 

 

Voor kindjes tot 66 cm

 

De zitjes van de Mountain Buggy Nano Duo zijn een stuk ruimtelijker dan ze op het eerste gezicht ogen. Dit zorgt voor extra comfort voor de kindjes die erin zitten. Blijven ze makkelijker blij en tevreden tijdens het reizen! De stoeltjes zijn 66cm lang en daarmee geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden tot kindjes van 3 jaar (15 kg). Door de Mountain buggy cocoon toe te voegen is de Nano Duo ook geschikt voor pasgeborenen. De cocoon zorgt voor een veilige, comfortabele omgeving voor je baby.

De stoeltjes hebben een 5-punts veiligheidsriem die met een hand is los te maken. Handig dus, als je met een kind in de arm het andere kind probeert los te maken.

 

Moutain Buggy Nano Duo

 

 

 Het rijcomfort van de Mountain Buggy Nano Duo 

 

 

Duurzame EVA wielen

 

Mountain Buggy heeft hard gewerkt om ritjes met de Nano Duo zo comfortabel mogelijk te maken voor ouders en hun kleintjes. De buggy is slim ontworpen met een perfecte gewichtsverdeling. Dit zorgt ervoor dat je moeiteloos stoepranden over kunt gaan.

Duurzame EVA wielen zorgen daarnaast voor een soepele rit. De voorwielen draaien mee maar kunnen ook op slot gezet worden indien nodig. In de achterwielen is een vering in de wielnaaf ingebouwd, voor een soepele rit op ieder terrein.

 

Moutain Buggy Nano Duo

 

 

 De remmen van de Mountain Buggy Nano Duo 

 

 

Remmen met een kleurcode: handig!

 

De rem van de Mountain Buggy Nano Duo kinderwagen is snel en eenvoudig in gebruik. De voetpedaal is voorzien van een kleurcode zodat je altijd weet of je deze al hebt ingetrapt of niet.

 

Moutain Buggy Nano Duo

 

 

 Nog wat praktische zaken 

 

 

Makkelijk schoon te maken en een XL zonneklep

 

De Nano Duo buggy heeft een aantal handige features, waaronder makkelijk schoon te maken polyester stoffen. Je wrijft hem eenvoudig schoon met doekje. Plus, een extra grote zonneklep om je kleintje uit de zon te houden.

 

Moutain Buggy Nano Duo

 

 

 De Mountain Buggy Nano Duo samengevat 

 

 

Ideaal voor reislustige ouders!

 

De Mountain Buggy Nano Duo is een praktische, lichtgewicht doch stevige en makkelijke duowagen. De buggy is perfect voor het dagelijks leven met twee kinderen, maar onderscheidt zich echt op moeilijkere terrein met hobbels en bobbels, waar de wagen comfortabel blijft voor de inzittenden. Dankzij z’n compacte opgevouwen formaat is hij daarnaast ideaal voor gezinnen met beperkte ruimte.

 

Mountain Buggy Nano Duo

 

 

 Specificaties van de Mountain Buggy Nano Duo 

 

 

Gewicht: 9 kg
Afmetingen uitgeklapt: (lxbxh) 84x73x100 cm
Ingeklapt: 23x73x51.1 cm
Leeftijd: pasgeboren – 3 jaar (met cocoon)
6 maanden – 3 jaar (zonder cocoon)
Maximum gewicht: 15 kg
Opbergbak: 8 kg
Lengte stoeltje: 66 cm
Materiaal: 200D wipe clean polyester

 

 Shop alle Mountain Buggy kinderwagens, buggy's en accessoires hier